• Sfeerbeeld

  Prettig werken in een professionele omgeving

 • Sfeerbeeld

  Efficiënt werken op een groene locatie

 • Sfeerbeeld

  Netwerken in gefaciliteerde meeting rooms

 • Sfeerbeeld

  Grote diversiteit van ondernemers

Interview met Angelique Cappendijk

Interview met huurder Angelique Cappendijk van Cappendijk Mediation & Advocatuur
Website: http://www.cappendijkmediationadvocatuur.nl/

Welke dienst(en) levert uw bedrijf / wat zijn uw bedrijfsactiviteiten?
De diensten die mijn bedrijf biedt zijn Mediation en Advocatuur. Als advocaat-mediator heb ik ruim 20 jaar ervaring.
Ik ben een pur sang mediator en leg mij daarbij uitsluitend toe op mediation op twee specialisatiegebieden.
Ten eerste op het gebied van familie-mediation/familierecht (echtscheiding, alimentatie, boedelverdeling, ouderschapsplannen en zorgregelingen).
Daarnaast begeleid ik arbeid- samenwerkings- en verzuimconflicten voor 2 of meer partijen.
Omdat ik naast mediator ook advocaat ben is het grote voordeel voor de partijen die bij mij in mediation zijn dat ik de kwesties ook juridisch helemaal afwikkel. Daardoor blijft alles in 1 hand.

Hoe lang bent u reeds gevestigd bij de Ring?
Sinds 2011 huur ik kantoorruimte bij de Ring, aanvankelijk op ad hoc basis en sinds 3 jaar op vaste basis. De definitieve keuze voor de Ring heb ik onder andere gemaakt op grond van het privacy biedende verzorgde pand, de lichte ruimtes, de tuin en het aansluitende park en buitengebied, de vriendelijke receptie en de facilitaire diensten, de locatie nabij de uitvalswegen en de gratis parkeergelegenheid.
 
Hoe bent u destijds in aanraking gekomen met de Ring?
Via internet. Ik zocht bij de start van mijn eigen kantoor, nu 5 jaar geleden een bij een mediationpraktijk passende kantoorruimte, bij voorkeur in een een verzamelgebouw met een eigen receptie.

De Ring biedt verschillende formaten kantoorunits aan, wat voor unit huurt u bij de Ring en met hoeveel medewerkers bent u werkzaam op deze ruimte?
Ik huur een lichte kantoorruimte van 35 m2 met ramen rondom. De plek binnen het gebouw biedt vanwege de hoekligging de privacy die mijn cliënten nodig hebben. De ruimte staat alleen mijn cliënten en mijzelf ten dienst.

Wat gaf destijds de doorslag in de beslissing om bij de Ring te gaan huren?
Wat me het meeste aanspreekt is de sfeer binnen de Ring. De binnenkomst is al direct heel prettig, dit komt met name door de aanwezige receptie. Je wordt op een vriendelijke en professionele manier ontvangen en dat vind ik zeker voor mijn klanten ook erg belangrijk.
Voor mijn cliënten is de Ring ook een veilige en neutrale omgeving, wanneer zij een afspraak in het gebouw hebben is het niet direct duidelijk dat zij voor een mediator komen en dat kan soms prettig zijn wanneer bijvoorbeeld cliënten nog niet met anderen hebben gecommuniceerd dat zij in mediation zijn.

Wat is uw ervaring met het huren van kantoorruimte bij de Ring? (het gebouw, de gehuurde ruimte en de parkeergelegenheid)
Ik ben erg tevreden over de investeringen die de afgelopen tijd in het gebouw zijn gedaan zoals het plaatsen van dubbelglas, het installeren van airco, en het opknappen van zowel de binnen- als buitenkant van het gebouw.
Ook de ruime gratis parkeergelegenheid vind ik een pré.

Wat is uw ervaring met de diensten/voorzieningen die de Ring aanbiedt aan huurders?
Ik maak voornamelijk gebruik van de telefoonservice en over deze service ben ik heel tevreden. Wanneer ik in mediation zit of de telefoon om een andere reden niet zelf kan aannemen dan weet ik dat mijn klanten toch professioneel te woord worden gestaan.
Ook de aanwezigheid van vergaderruimtes die ik kan huren wanneer ik net wat meer ruimte nodig heb is een prettige bijkomstigheid.

Hoe ervaart u dat de Ring omgaat met een verzoek of klacht?
De Ring is zeer klantgericht en gaat prima om met verzoeken. Klachten heb ik nog niet gehad, maar op basis van mijn ervaring tot nu toe is mijn verwachting is dat daar ook netjes mee om wordt gegaan. De Ring hecht merkbaar aan de tevredenheid van haar huurders.

Zou u in zijn algemeenheid de Ring als vestigingsadres voor ondernemers aanbevelen bij anderen en zo ja waarom?
Absoluut. Het is een zeer prettige werkomgeving

Mogelijke afmetingen:

Vergaderen in stijl

De diverse kantoorunits

Bij De Ring kunt u terecht voor het huren van gestoffeerde kantoorunits voorzien van telefonie en een snelle, vaste internetverbinding.

U kunt kantoorruimtes van verschillende afmetingen bij ons huren. Uw voordeel is dat u alleen netto vierkante meters huurt, wat een belangrijke besparing op uw huisvestingskosten betekent.

Doorschakelservice

Impressies: Homepage rotator

 • 69. Homepage rotator
Copyright 2018 De Ring Kantorencentrum