• Sfeerbeeld

  Prettig werken in een professionele omgeving

 • Sfeerbeeld

  Efficiënt werken op een groene locatie

 • Sfeerbeeld

  Netwerken in gefaciliteerde meeting rooms

 • Sfeerbeeld

  Grote diversiteit van ondernemers

Interview met Maarten van Rijn

Interview met huurder Maarten van Rijn van Bewindvoeringskantoor van Rijn
Website: www.vanrijnbewindvoering.nl

Welke dienst(en) levert uw bedrijf / wat zijn uw bedrijfsactiviteiten?
We zijn een bewindvoeringskantoor met plus minus 200 cliënten.
Wij beheren de financiën van onze cliënten en begeleiden het schuldsaneringstraject dat zij doorlopen. Dit duurt per cliënt 3 jaar.
Omdat wij nazorg zeer belangrijk vinden en noodzakelijk achten zijn wij nu bezig met  het opstarten van het bedrijf ZorgCoöperatie Brabant om onze cliënten ook na het schuldsaneringstraject te kunnen blijven ondersteunen. Daarnaast zijn wij lid van ZorgCoöperatie Brabant met als doel dat onze cliënten na het schuldsaneringstraject leren economisch zelfstandig te worden.
Na een schuldsaneringstraject komt een cliënt daar de eerstvolgende 10 jaar niet opnieuw voor in aanmerking en dus is het van groot belang om te voorkomen dat een cliënt weer opnieuw in de schulden raakt.
 
Hoe lang bent u reeds gevestigd bij de Ring?
Sinds 2006.
 
Hoe bent u destijds in aanraking gekomen met de Ring?
Het bedrijf is opgericht door Pim van Rijn in 2006. Hij was toen op zoek naar een geschikte kantoorruimte. Door een zakelijke relatie werd hij op De Ring gewezen.

De Ring biedt verschillende formaten kantoorunits aan, wat voor unit huurt u bij de Ring en met hoeveel medewerkers bent u werkzaam op deze ruimte?
Wij huren een unit van 50 m2 en een unit van 35 m2 naast elkaar. Deze hebben wij samen getrokken tot één grote unit waarin wij een eigen spreekkamer gecreëerd hebben.
Op deze ruimte zijn wij in totaal werkzaam met 9 personen maar we werken op verschillende tijden waardoor we nooit met 9 man tegelijk werkzaam zijn.
 
Wat gaf destijds de doorslag in de beslissing om bij de Ring te gaan huren?
De laagdrempeligheid van de Ring. Bij een concurrent moesten we bijvoorbeeld een bedrijfsplan en allerlei andere zaken overleggen, bij de Ring was de deal juist snel beklonken.
We kwamen al gauw tot een goede prijsovereenkomst en konden direct terecht.
Ook bevindt de Ring zich op 10 minuten van ons woonadres en is er een goede parkeergelegenheid, we waren direct enthousiast.
 
Wat is uw ervaring met het huren van kantoorruimte bij de Ring? (het gebouw, de gehuurde ruimte en de parkeergelegenheid)
Wij zijn een erg tevreden huurder, het gebouw heeft een zakelijke uitstraling en dat is prima. De make over die het gebouw eerder dit jaar heeft ondergaan is zeker een vooruitgang. Met name de entree ziet er nu beter uit. Dat onze ruimte naar onze wensen aangepast kon worden vonden wij erg prettig.
 
Wat is uw ervaring met de diensten/voorzieningen die de Ring aanbiedt aan huurders?
Zoals gezegd zijn wij zeer tevreden, met name de receptie is voor ons echt een pré en een grote reden waarom wij graag huren bij de Ring. Dat onze cliënten netjes ontvangen worden, naar de vergaderruimte begeleid worden en worden voorzien van koffie en thee komt erg professioneel over. Ook de telefoonservice maken wij graag gebruik van wanneer wij zelf niet in staat zijn om onze cliënten te woord te staan.
Dat onze telefoontjes altijd klantvriendelijk worden afgehandeld is ideaal.
Tevens vinden wij het erg prettig dat er meerdere vergaderruimtes aanwezig zijn in het centrum. Er is altijd wel een ruimte beschikbaar en daar maken wij, indien nodig, graag gebruik van.

Hoe ervaart u dat de Ring omgaat met een verzoek of klacht?
Echte klachten hebben wij eigenlijk nooit gehad in al die jaren. Slechts eenmaal een klacht van huishoudelijke aard en dat werd direct prima opgelost. Met verzoeken wordt heel prettig omgegaan. Ze zijn bij de Ring ontzettend flexibel en altijd bereid om mee te denken naar een oplossing en vinden de tevredenheid van hun huurders erg belangrijk.
 
Zou u in zijn algemeenheid de Ring als vestigingsadres voor ondernemers aanbevelen bij anderen en zo ja waarom?
Absoluut, vanwege de al eerder genoemde pluspunten.
Niet alleen is de prijs erg goed maar ook de receptie zijn zeker een reden waarom wij hier naar tevredenheid een kantoorruimte huren.

Mogelijke afmetingen:

Gratis parkeergelegenheid en Wifi

Doorschakelservice

Lokaal telefoon- en faxnummer
Wilt u bereikbaar zijn onder een lokaal telefoonnummer of faxnummer?
Dat kan met onze doorschakelservice. Bekijk de tarieven.

Uw klant wordt nadat hij uw lokale telefoonnummer heeft gekozen ongemerkt doorgeschakeld naar het telefoonnummer van uw keuze. Hetzelfde kan ook met een faxnummer.
 

De locatie

Impressies: CMS pagina rotator

 • 53. CMS pagina rotator
 • 56. CMS pagina rotator
 • 57. CMS pagina rotator
 • 68. CMS pagina rotator
Copyright 2024 De Ring Kantorencentrum