• Sfeerbeeld

  Prettig werken in een professionele omgeving

 • Sfeerbeeld

  Efficiënt werken op een groene locatie

 • Sfeerbeeld

  Netwerken in gefaciliteerde meeting rooms

 • Sfeerbeeld

  Grote diversiteit van ondernemers

Over ons

De Ring is een bedrijfsverzamelgebouw in Eindhoven. Ook u kunt er kantoor-, vergader-, trainings- en flexwerkruimtes huren.

Je verlangt naar inspirerende contacten en interessante mensen om je heen. Je zoekt een veelzijdige, eigentijdse kantoorruimte die van alle faciliteiten en gemakken is voorzien waar je in alle rust kunt werken.
De Ring is een bedrijfsverzamelgebouw met veel gratis parkeergelegenheid en snel te bereiken is vanaf de A50 en de A2.

Ondersteuning

De receptionistes/telefonistes ontvangen uw gasten aan de receptie en beantwoorden de telefoon. Bijvoorbeeld tijdens uw afwezigheid of, voor bedrijven die slechts gebruik maken van onze postadresservice, kan telefoonbeantwoording een doorlopende service zijn. De telefonistes noteren de gegevens van de beller en sturen direct een bericht naar uw e-mail of mobiel. Indien u wenst, kan er worden doorverbonden.

Vergaderruimtes

In De Ring zijn verschillende vergaderruimtes en flexwerkplekken aanwezig die worden gebruikt door de huurders en door bedrijven van buiten het bedrijvencentrum. Alle ruimtes zijn voorzien van alle belangrijke faciliteiten zoals telefonie, internet en een flip-over en enkele ruimtes beschikken over een TV en beamer. Wij zorgen voor koffie, thee en fris en een verzorgde lunch op uw verzoek.

Postadres/FLEXWERKPLEK

Heeft u geen interesse in een eigen unit, maar zoekt u alleen een flexwerkplek of vestigingsadres met deelgebruik van kantoorruimte, dan is dit een goed en voordelig alternatief. Met ons postadres kunt u zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Deze service is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld buitenlandse bedrijven die op de Nederlandse markt willen opereren, voor thuiswerkende ondernemers die een zakelijk adres willen of voor ondernemers die verhuizen naar het buitenland maar hun bedrijf in Nederland willen handhaven.

Wanneer u van onze diensten gebruik maakt, gelden onze Algemene Voorwaarden.

 

 

 

Mogelijke afmetingen:

De diverse kantoorunits

De locatie

U vindt De Ring in het noorden van Eindhoven aan de Weegschaalstraat. Het bedrijvencentrum is ideaal gelegen nabij de A2 en A50, zodat u altijd een snelle verbinding heeft met het snelwegennet rondom Eindhoven en het centrum van de stad. Ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De Ring beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid, ook voor bezoekers!

kortom, een ideale accommodatie om te werken

Gratis parkeergelegenheid en Wifi

Impressies: Pand

 • 1. Pand
 • 2. Pand
 • 3. Pand
 • 5. Pand
 • 79. foto hal 2020_11_1.jpg
Copyright 2024 De Ring Kantorencentrum