• Sfeerbeeld

  Prettig werken in een professionele omgeving

 • Sfeerbeeld

  Efficiënt werken op een groene locatie

 • Sfeerbeeld

  Netwerken in gefaciliteerde meeting rooms

 • Sfeerbeeld

  Grote diversiteit van ondernemers

Cappendijk Mediation & Advocatuur

Mediation en advocatuur

Telefoon: 040 - 29 11 498
Website: 
www.cappendijkmediationadvocatuur.nl
Als u vragen heeft stelt u deze dan vooral. Wees welkom. U kunt CM&A benaderen via het op de website vermelde contactformulier.

Cappendijk Mediation & Advocatuur overbrugt verschillen in familierecht en bij samenwerkingsconflicten (arbeidsrecht). Mr. Angelique is advocaat sinds 1992. Daarnaast is zij zeer ervaren NMI registermediator (DNV gecertificeerd) én Rechtbankmediator. Per 1 januari 2014 is zij tevens verbonden aan de in november 2013 opgerichte Mediatorsfederatie Nederland.

CM&A is een kantoor dat bewust heeft gekozen voor mediation, omdat zij dat constructiever vindt en vrijwel altijd haalbaar. Voor zover mediationzaken ook juridische afwikkeling behoeven staat CM&A u vanuit de advocatuur bij en wikkelt zaken ook juridisch voor u af. Vergeet u vooral niet dat indien uw kwestie ook juridische aspecten heeft, dat ook bij mediation specialistische juridische kennis noodzakelijk is om tot bestendige oplossingen te kunnen komen. CM&A onderscheidt zich scherp omdat CM&A naast professionele mediation-vaardigheden ook jarenlange juridische expertise heeft opgebouwd.

CM&A biedt daardoor kwaliteit in zowel mediation als advocatuur op het gebied van familierecht/echtscheiding en bij samenwerkingsconflicten op arbeidsrechtelijk en bedrijfsrechtelijk terrein.

De hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening én de persoonlijke aanpak leidt bij CM&A in 95% van de mediations binnen korte tijd tot een oplossing. Daarmee worden aanzienlijke kosten bespaard en is uw kwestie in goede handen. CM&A is gevestigd te Eindhoven en werkt landelijk.

Mogelijke afmetingen:

Vergaderen in stijl

De locatie

U vindt De Ring in het noorden van Eindhoven aan de Weegschaalstraat 3. Het bedrijvencentrum is ideaal gelegen nabij de A2 en A50, zodat u altijd een snelle verbinding heeft met het snelwegennet rondom Eindhoven en het centrum van de stad. Ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De Ring beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid, ook voor bezoekers!

kortom, een ideale accommodatie om te werken

Gratis parkeergelegenheid en Wifi

Impressies: Kantoren

 • 1. Kantoren
 • 2. Kantoren
 • 3. Kantoren
 • 5. Kantoren
 • 63. Kantoren
Copyright 2018 De Ring Kantorencentrum