• Sfeerbeeld

  Prettig werken in een professionele omgeving

 • Sfeerbeeld

  Efficiënt werken op een groene locatie

 • Sfeerbeeld

  Netwerken in gefaciliteerde meeting rooms

 • Sfeerbeeld

  Grote diversiteit van ondernemers

Vitaal Vooruit

Mijn naam is Muriel Nieuwkoop en ik ben aangesloten bij Vitaal Vooruit.
Ik ben (ongecontracteerd) fysiotherapeut en werk op psychosomatisch basis en als arbeidsfysiotherapeut.
Ik werk op het scheidsvlak van zowel regulier als complementaire zorg en zonder scheiding tussen fysiek en mentaal/emotionele klachten.

Contactgegevens:
Website: decirkel.earth
Email: praktijk@decirkel.earth
Telefoon: 06 517 03 696

Inge Louwers, MSc verpleegkundig specialist en integraal orthomoleculair therapeut volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Met mijn kennis vanuit de reguliere zorg bouw ik een brug met de complimentaire gezonheidszorg. Zo ben ik nieuwsgierig naar de oorzaken van klachten en behandel ik vanuit de oorsprong. Daarbij vind ik het belangrijk de regie aan de cliënt terug te geven, een behandelplan op maat te maken en het zelfgenezende vermogen te stimuleren. Ik richt mij voornamelijk op vermoeidheids-, maagdarm-, hormonale en psychische klachten, huidaandoeningen en post Covid syndroom. Mijn uitgangspunten zijn gezonde voeding, leefstijl, mindset en eventueel aangevuld met (kortdurend) supplementen.

Contactgegevens:
Website: www.ingelouwers.nl
Email: Info@ingelouwers.nl
Telefoon: 06 535 25 700

Mijn naam is Nicole van Dommelen. ik werk als integraal arts Westerse en Traditioneel Chinese Geneeskunde. Ik heb met name aandacht voor patiënten die vastlopen in de westerse geneeskunde, chronische ziekten, pijn, en klachten die met energie (bijv. moeheid) of emoties (stress, angst, frustratie) te maken hebben. Maar bijvoorbeeld ook bijwerkingen van noodzakelijke medicatie (bijv. bij chemo), vage klachten (geen oorzaak gevonden) of klachten die “erbij horen” (zoals menstruatiepijn, overgangsklachten).  Vooral belangrijk is de relatie tussen bepaalde lichamelijke klachten en de invloed die emoties en energie kunnen hebben op lichamelijke klachten, en andersom.
Daarnaast wil ik graag de drempel verlagen voor patiënten en andere (huis)artsen, als schakel tussen de westerse geneeskunde en complementaire geneeswijzen, met vrijblijvende adviesgesprekken over complementaire behandelmogelijkheden.

Contactgegevens:
Website: oostwestgeneeskunde.nl
Email: info@oostwestgeneeskunde.nl
telefoon: 06 440 81 116

 

Mogelijke afmetingen:

Gratis parkeergelegenheid en Wifi

De locatie

U vindt De Ring in het noorden van Eindhoven aan de Weegschaalstraat. Het bedrijvencentrum is ideaal gelegen nabij de A2 en A50, zodat u altijd een snelle verbinding heeft met het snelwegennet rondom Eindhoven en het centrum van de stad. Ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De Ring beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid, ook voor bezoekers!

kortom, een ideale accommodatie om te werken

De diverse kantoorunits

Impressies: Kantoren

 • 73. Kantoren
 • 74. Kantoren
 • 75. Kantoren
 • 76. Kantoren
 • 77. Kantoren
 • 78. Kantoren
Copyright 2023 De Ring Kantorencentrum