• Sfeerbeeld

  Prettig werken in een professionele omgeving

 • Sfeerbeeld

  Efficiënt werken op een groene locatie

 • Sfeerbeeld

  Netwerken in gefaciliteerde meeting rooms

 • Sfeerbeeld

  Grote diversiteit van ondernemers

Vitaal Vooruit

Mijn naam is Muriel Nieuwkoop en ik ben aangesloten bij Vitaal Vooruit.
Ik ben (ongecontracteerd) fysiotherapeut en werk op psychosomatisch basis en als arbeidsfysiotherapeut.
Ik werk op het scheidsvlak van zowel regulier als complementaire zorg en zonder scheiding tussen fysiek en mentaal/emotionele klachten.

Contactgegevens:
Website: decirkel.earth
Email: praktijk@decirkel.earth
Telefoon: 06 517 03 696

Inge Louwers, MSc verpleegkundig specialist en integraal orthomoleculair therapeut volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Met mijn kennis vanuit de reguliere zorg bouw ik een brug met de complimentaire gezonheidszorg. Zo ben ik nieuwsgierig naar de oorzaken van klachten en behandel ik vanuit de oorsprong. Daarbij vind ik het belangrijk de regie aan de cliënt terug te geven, een behandelplan op maat te maken en het zelfgenezende vermogen te stimuleren. Ik richt mij voornamelijk op vermoeidheids-, maagdarm-, hormonale en psychische klachten, huidaandoeningen en post Covid syndroom. Mijn uitgangspunten zijn gezonde voeding, leefstijl, mindset en eventueel aangevuld met (kortdurend) supplementen.

Contactgegevens:
Website: www.ingelouwers.nl
Email: Info@ingelouwers.nl
Telefoon: 06 535 25 700

Mijn naam is Nicole van Dommelen. ik werk als integraal arts Westerse en Traditioneel Chinese Geneeskunde. Ik heb met name aandacht voor patiënten die vastlopen in de westerse geneeskunde, chronische ziekten, pijn, en klachten die met energie (bijv. moeheid) of emoties (stress, angst, frustratie) te maken hebben. Maar bijvoorbeeld ook bijwerkingen van noodzakelijke medicatie (bijv. bij chemo), vage klachten (geen oorzaak gevonden) of klachten die “erbij horen” (zoals menstruatiepijn, overgangsklachten).  Vooral belangrijk is de relatie tussen bepaalde lichamelijke klachten en de invloed die emoties en energie kunnen hebben op lichamelijke klachten, en andersom.
Daarnaast wil ik graag de drempel verlagen voor patiënten en andere (huis)artsen, als schakel tussen de westerse geneeskunde en complementaire geneeswijzen, met vrijblijvende adviesgesprekken over complementaire behandelmogelijkheden.

Contactgegevens:
Website: oostwestgeneeskunde.nl
Email: info@oostwestgeneeskunde.nl
telefoon: 06 440 81 116

 

Mogelijke afmetingen:

De locatie

Extra faciliteiten

U kunt in eerste instantie bij De Ring terecht voor huisvesting maar u heeft u ook toegang tot veel centrale faciliteiten.

Dankzij de aanwezigheid van glasvezel internetverbinding en een moderne telefooncentrale kunt u snel van start met uw onderneming en bespaart u op investeringen en tijd.

Gratis parkeergelegenheid en Wifi

Impressies: Kantoren

 • 73. Kantoren
 • 74. Kantoren
 • 75. Kantoren
 • 76. Kantoren
 • 77. Kantoren
 • 78. Kantoren
Copyright 2024 De Ring Kantorencentrum