• Sfeerbeeld

  Prettig werken in een professionele omgeving

 • Sfeerbeeld

  Efficiënt werken op een groene locatie

 • Sfeerbeeld

  Netwerken in gefaciliteerde meeting rooms

 • Sfeerbeeld

  Grote diversiteit van ondernemers

Neuroventures B.V.

NeuroVentures  is een gespecialiseerd durfkapitaalbedrijf dat zich toelegt op investeringen in bedrijven die zich richten op de ontdekking, ontwikkeling en marketing van nieuwe geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en andere therapieën en technologieën voor de behandeling van aandoeningen van het centrale zenuwstelsel. NeuroVentures werd in 2000 opgericht door een team van ervaren durfkapitaal- en life science-professionals en adviseerde een internationaal erkend netwerk van medische en wetenschappelijke experts. 

Stelling
Het centrale zenuwstelsel en aanverwante ziekten en aandoeningen vormen het grootste gebied van onvervulde medische behoeften en veroorzaken meer menselijk lijden en economische lasten dan alle andere gebieden van de gezondheidszorg.

Bedrijven die met succes innovatieve therapieën voor CZS-indicaties ontdekken en ontwikkelen, zullen superieure investeringsrendementen genereren.

NeuroVentures , met zijn primaire focus op particuliere CNS-biotech- en medische apparatuurbedrijven, bevindt zich in een unieke positie om te profiteren van het waardepotentieel van dit brede en dynamische segment van gezondheidszorg en life sciences.

Website: https://www.neuroventures.com/
Email:  info@neuroventures.com

Mogelijke afmetingen:

Vergaderen in stijl

Extra faciliteiten

U kunt in eerste instantie bij De Ring terecht voor huisvesting maar u heeft u ook toegang tot veel centrale faciliteiten.

Dankzij de aanwezigheid van glasvezel internetverbinding en een moderne telefooncentrale kunt u snel van start met uw onderneming en bespaart u op investeringen en tijd.

Postadres

Impressies: CMS pagina rotator

 • 53. CMS pagina rotator
 • 56. CMS pagina rotator
 • 57. CMS pagina rotator
 • 68. CMS pagina rotator
Copyright 2023 De Ring Kantorencentrum