• Sfeerbeeld

  Prettig werken in een professionele omgeving

 • Sfeerbeeld

  Efficiënt werken op een groene locatie

 • Sfeerbeeld

  Netwerken in gefaciliteerde meeting rooms

 • Sfeerbeeld

  Grote diversiteit van ondernemers

Polar automatisering

Polar Automatisering


Polar Automatisering bestaat sinds 1999 en je kunt hier terecht om maatwerksoftware en webapplicaties te laten ontwikkelen. Sinds 2018 staat Polar Automatisering bij de K.v.K. te Eindhoven geregistreerd als een besloten vennootschap.

Wij ontwikkelen software voor u vanuit de filosofie dat software moet helpen om diverse doelen tegelijk te verwezenlijken. Denk daarbij aan software die goed presteert in de volgende categorieën:

Duurzaamheid
Snelheid
Veiligheid
Gebruiksvriendelijkheid
Duurzaamheid

Software die het blijft doen, die niet omvalt als je creatief met je pakket wilt omgaan, dat is een randvoorwaarde aan onze software. Het is toch fijn om niet elke week met je IT leverancier te hoeven praten omdat er weer iets is omgevallen. Koffie drinken we graag met je maar liever niet elke week omdat je ontevreden bent over de stabiliteit van je software.

Snelheid

Bij elk stukje functionaliteit wordt nagedacht over de mogelijke aantallen die in de toekomst verwerkt zullen gaan worden. Vreemd genoeg hebben we vaker software in beheer genomen waarbij na oplevering van de originele leverancier eigenlijk al bij de eerste vulling de software te langzaam was om prettig mee te werken. Uit eigen ervaring blijkt dat bij 50 miljoen records in een van de tabellen in de database, dat het dan echt wel tijd is om meer geaggregeerde gegevens in het geheugen te laden en niet elke keer alles te laten bereken door de database. Helaas is de realiteit voor veel bedrijven dat dit ook wel eens nodig is bij 10.000 rijen in een tabel. In het huidige tijdperk van agile werken en code first gebeurt het te vaak dat de snelheid een enorme irritatiefactor is geworden. Een snellere server is uiteindelijk nooit een structurele oplossing voor dit probleem. Ontwikkelen met het oog op performance werkt altijd beter.

Veiligheid

Niemand zit te wachten op online platformen welke onveilig met persoonlijke gegevens omgaan. De kosten die een beveiligingslek met zich meebrengen worden vaak onderschat. Naast de kosten om het lek te dichten, waarbij platformen een tijd afgesloten moeten worden, zorgt reputatieschade mogelijk nog voor een grotere schadepost.

Gebruiksvriendelijkheid

Een software pakket mogen ontwikkelen welke enerzijds gestandaardiseerd is opgezet en waarbij anderzijds continue wordt nagedacht hoe de best mogelijke gebruikerservaring te creëren, daar worden we blij van.

Website: https://www.polarautomatisering.nl
E-mail: info@polar-automatisering.nl

Telefoon:
Arjen: +31625037526
Marjolijn: +31657587985

Mogelijke afmetingen:

De locatie

De diverse kantoorunits

Bij De Ring kunt u terecht voor het huren van gestoffeerde kantoorunits voorzien van een snelle, vaste internetverbinding en van telefonie.

U kunt kantoorruimtes van verschillende afmetingen bij ons huren. Uw voordeel is dat u alleen netto vierkante meters huurt, wat een belangrijke besparing op uw huisvestingskosten betekent.

Postadres

Impressies: Kantoren

 • 73. Kantoren
 • 74. Kantoren
 • 75. Kantoren
 • 76. Kantoren
 • 77. Kantoren
 • 78. Kantoren
Copyright 2024 De Ring Kantorencentrum