• Sfeerbeeld

  Prettig werken in een professionele omgeving

 • Sfeerbeeld

  Efficiënt werken op een groene locatie

 • Sfeerbeeld

  Netwerken in gefaciliteerde meeting rooms

 • Sfeerbeeld

  Grote diversiteit van ondernemers

De Klik

Psychiatrie & psychotherapie

Psychiatrie en psychotherapiepraktijk De Klik is in 2016 opgericht door Renate Tillema-Schoon. In 1996 studeerde ik af als arts aan de universiteit in Maastricht en ik ben inmiddels 24 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Ik ben psychiater en ik heb uitgebreide ervaring in de bedrijfsgeneeskunde, verslavingszorg en psychiatrie.

Ik heb de nodige levenservaring opgedaan, waaronder als patiënt met een chronische lichamelijke aandoening. Tijdens de opleiding tot psychiater heb ik leertherapie gehad.  Dit heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben – en hoop te zijn voor de ander die tegenover me zit.

Iemand die luistert, meedenkt en mee voelt. Die in staat is te steunen, te structuren, te begrenzen, maar bovenal weer hoop geeft. Hoop op een ander leven waarin u tot uw recht kan komen en dat beter bij u als persoon past.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich welkom voelen in mijn praktijk. Daarom heb ik een huiselijke sfeer gecreëerd. In de beslotenheid van mijn praktijk geldt het beroepsgeheim en kunnen mensen alles vertellen op basis van een gelijkwaardige respectvolle relatie met mij als behandelaar.

Website: https://www.praktijkdeklik.nl/
E-mail: info@praktijkdeklik.nl

Mogelijke afmetingen:

Extra faciliteiten

Doorschakelservice

Lokaal telefoon- en faxnummer
Wilt u bereikbaar zijn onder een lokaal telefoonnummer of faxnummer?
Dat kan met onze doorschakelservice. Bekijk de tarieven.

Uw klant wordt nadat hij uw lokale telefoonnummer heeft gekozen ongemerkt doorgeschakeld naar het telefoonnummer van uw keuze. Hetzelfde kan ook met een faxnummer.
 

De diverse kantoorunits

Impressies: CMS pagina rotator

 • 53. CMS pagina rotator
 • 56. CMS pagina rotator
 • 57. CMS pagina rotator
 • 68. CMS pagina rotator
Copyright 2022 De Ring Kantorencentrum