• Sfeerbeeld

  Prettig werken in een professionele omgeving

 • Sfeerbeeld

  Efficiënt werken op een groene locatie

 • Sfeerbeeld

  Netwerken in gefaciliteerde meeting rooms

 • Sfeerbeeld

  Grote diversiteit van ondernemers

Laagland Archeologie

Laagland Archeologie is een archeologisch onderzoeks- en adviesbureau. Wij zijn veelzijdig, onafhankelijk en to the point. We hebben vestigingen in Almelo en Eindhoven en zijn werkzaam in Nederland en Vlaanderen. Ons team bestaat uit zes archeologen en een fysisch geograaf. We hebben veel ervaring op het gebied van archeologisch en bodemkundig onderzoek, beleidsadvies en directievoering.

Certificaathouder Archeologie

Laagland Archeologie is gecertificeerd om alle soorten gravend en niet-gravend archeologisch onderzoek te mogen uitvoeren. We zijn gecertificeerd voor de BRL 4000, met de procescertificaten BRL 4003 voor inventariserend veldonderzoek (IVO) en BRL 4004 voor opgravingen van de Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer (SIKB).

We realiseren ons dat opdrachtgevers ons inschakelen om zo snel mogelijk de gemeentelijke paraaf voor het onderdeel archeologie te krijgen. Toch zullen we altijd sterk inzetten op kwalitatief hoogwaardig onderzoek. Dit doen we omdat we onze opdrachtgevers zo goed mogelijk willen beschermen tegen verrassingen achteraf. Maar ook omdat een gedegen uitgevoerd en gerapporteerd onderzoek meestal leidt tot een snellere doorstroming bij de bevoegde overheden.

Website: www.laaglandarcheologie.nl
E-mail: info@laaglandarcheologie.nl

Erwin Brouwer: erwin.brouwer@laaglandarcheologie.nl
06 – 51 95 35 53

Jeroen Wijnen: jeroen.wijnen@laaglandarcheologie.nl
06 – 40 61 85 50

Hans Oude Rengerink: hans.ouderengerink@laaglandarcheologie.nl
06 – 49 88 34 03

Mogelijke afmetingen:

Gratis parkeergelegenheid en Wifi

De diverse kantoorunits

Bij De Ring kunt u terecht voor het huren van gestoffeerde kantoorunits voorzien van een snelle, vaste internetverbinding en van telefonie.

U kunt kantoorruimtes van verschillende afmetingen bij ons huren. Uw voordeel is dat u alleen netto vierkante meters huurt, wat een belangrijke besparing op uw huisvestingskosten betekent.

Vergaderen in stijl

Impressies: CMS pagina rotator

 • 53. CMS pagina rotator
 • 56. CMS pagina rotator
 • 57. CMS pagina rotator
 • 68. CMS pagina rotator
Copyright 2023 De Ring Kantorencentrum