• Sfeerbeeld

  Prettig werken in een professionele omgeving

 • Sfeerbeeld

  Efficiënt werken op een groene locatie

 • Sfeerbeeld

  Netwerken in gefaciliteerde meeting rooms

 • Sfeerbeeld

  Grote diversiteit van ondernemers

Cappendijk Mediation & Advocatuur

Mediation en advocatuur

Telefoon: 040 - 29 11 498
Website: 
www.cappendijkmediationadvocatuur.nl
Als u vragen heeft stelt u deze dan vooral. Wees welkom. U kunt CM&A benaderen via het op de website vermelde contactformulier.

Cappendijk Mediation & Advocatuur overbrugt verschillen in familierecht en bij samenwerkingsconflicten (arbeidsrecht). Mr. Angelique is advocaat sinds 1992. Daarnaast is zij zeer ervaren NMI registermediator (DNV gecertificeerd) én Rechtbankmediator. Per 1 januari 2014 is zij tevens verbonden aan de in november 2013 opgerichte Mediatorsfederatie Nederland.

CM&A is een kantoor dat bewust heeft gekozen voor mediation, omdat zij dat constructiever vindt en vrijwel altijd haalbaar. Voor zover mediationzaken ook juridische afwikkeling behoeven staat CM&A u vanuit de advocatuur bij en wikkelt zaken ook juridisch voor u af. Vergeet u vooral niet dat indien uw kwestie ook juridische aspecten heeft, dat ook bij mediation specialistische juridische kennis noodzakelijk is om tot bestendige oplossingen te kunnen komen. CM&A onderscheidt zich scherp omdat CM&A naast professionele mediation-vaardigheden ook jarenlange juridische expertise heeft opgebouwd.

CM&A biedt daardoor kwaliteit in zowel mediation als advocatuur op het gebied van familierecht/echtscheiding en bij samenwerkingsconflicten op arbeidsrechtelijk en bedrijfsrechtelijk terrein.

De hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening én de persoonlijke aanpak leidt bij CM&A in 95% van de mediations binnen korte tijd tot een oplossing. Daarmee worden aanzienlijke kosten bespaard en is uw kwestie in goede handen. CM&A is gevestigd te Eindhoven en werkt landelijk.

Mogelijke afmetingen:

Postadres

De diverse kantoorunits

Bij De Ring kunt u terecht voor het huren van gestoffeerde kantoorunits voorzien van telefonie en een snelle, vaste internetverbinding.

U kunt kantoorruimtes van verschillende afmetingen bij ons huren. Uw voordeel is dat u alleen netto vierkante meters huurt, wat een belangrijke besparing op uw huisvestingskosten betekent.

Doorschakelservice

Impressies: Kantoren

 • 1. Kantoren
 • 2. Kantoren
 • 3. Kantoren
 • 5. Kantoren
 • 63. Kantoren
Copyright 2017 De Ring Kantorencentrum